Voor deze vastgoedondernemer hebben we inmiddels al een aantal vastgoedfinancieringen kunnen regelen. Ook nu wordt onze hulp gevraagd.

In Hillegom wordt een pand aangekocht, wat op dit moment nog bestaat uit een appartement en 5 onzelfstandige woonstudio’s. Het plan is om er in totaal drie zelfstandige appartementen te realiseren. De bouwvergunning dient nog aangevraagd te worden. Voor een bancaire financiering is het nog te vroeg, waardoor de overbruggingsfinanciering door een investeerder wordt verstrekt.

Wanneer de transformatie gereed is en het pand volledig verhuurd, zal er een herfinancering plaatsvinden en het object aan de eigen vastgoedportefeuille worden toegevoegd.

Hillegom is een dorp in de Bollenstreek. De ligging tussen Haarlem, Leiden en Amsterdam, in combinatie met een goede infrastructuur, maakt Hillegom tot een gewilde woongemeente. De bevolking groeide dan ook snel, van 9000 inwoners rond 1920 tot ruim 20.000 nu.

Wil je dit jaar nog een beleggingspand aankopen en financieren, voordat de overdrachtsbelasting volgend jaar weer verhoogd, neem dan contact met ons op.