In het historische en populaire stadsdeel Nijmegen-Oost, is door een lokale ervaren vastgoed ondernemer een bovenwoning van twee verdiepingen aangekocht. De beide verdiepingen worden verbouwd naar 8 kamers, bestemd voor kamerverhuur.

Alle kamers worden volledig gemoderniseerd en voorzien van een eigen douche en toilet. De keuken is voor gemeenschappelijk gebruik. Nadat de verbouwing gerealiseerd is en de kamers zijn verhuurd, zal het pand in verhuurde staat worden verkocht of voor eigen portfolio worden aangehouden.

De financiering voor aankoop en verbouwing wordt door een investeerder verstrekt. Dit vanwege het kortlopende karakter. Wanneer het pand niet wordt verkocht, zal dit bij een (buy-to-let) geldverstrekker worden geherfinancierd.

Doordat wij inmiddels ervaring hebben met het financieren van dergelijke objecten, zijn er meerdere investeerders die hier klaar voor staan. Dat betekent dat we over het algemeen op korte termijn (soms al zelfde dag) een fiat kunnen geven.

Voor deze groep investeerders zijn wij doorlopend op zoek naar kortlopende vastgoed financieringsvraagstukken. Kan een bank je (nog) niet helpen met je vastgoedfinanciering, neem dan gerust contact met ons op.