Het familiebedrijf 123-Box Selfstorage uit Waalwijk is in de gelegenheid gesteld om het naastgelegen bedrijfspand aan de Industrielaan 13a te Waalwijk aan te kopen.

De onderneming is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes aan zowel zakelijk als particuliere klanten. Het betreft het enige selfstorage bedrijf die dit aanbiedt in De Langstraat. De opslag kan gebruikt worden voor goederen, overtollige winkelvoorrad, seisoensgebonden artikelen, magazijnvoorraad, maar ook inboedel en vakantiespullen.

Al enige tijd is de vraag groter dan de beschikbare capaciteit en is dit familiebedrijf aan het nadenken over uitbreiding van de ruimte. Onverwacht kwam het naastgelegen pand in de verkoop. De accountant heeft vervolgens snel geschakeld met MK•Bedrijfsfinanciering om het financieringstraject voor het verkrijgen van een vastgoedfinanciering te begeleiden.

De lokale Rabobank acteerde acuraat en stelde de ondernemers in staat om middels een zakelijke lening het pand aan te kunnen kopen en de uitbreidingsplannen mogelijk te maken. Een mooi samenwerking tussen ondernemers, accountant, (Rabo)bank en MK•Bedrijfsfinanciering.

Wil je als ondernemer ook dat wij je begeleiden bij een financieringsaanvraag, op welk gebied dan ook, neem dan contact met ons op!