Cool Car Nederland en Cool Car Automotive zijn beide toonaangevende bedrijven gevestigd in Groesbeek.

Cool Car Automotive is sinds 2007 de specialist op elk onderdeel voor de auto-airco-vakman. Een groothandel in auto airco en koelingsdelen voor zowel personen- als vrachtwagens maar ook voor agrarische- en offroad voertuigen. Snelle en correcte levering overdag of nachtleveringen in Nederland en overige Europese landen. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring komen kennis, ervaring en productontwikkeling samen.

Cool Car Nederland (CCN) is specialist in inbouw, onderhoud en reparaties van airco’s. Sinds 1993 de airconditioning specialist voor Groesbeek en wijde omstreken. Maar naast alles wat met airco’s te maken heeft biedt CCN totaal onderhoud voor de auto. Of dat het nu gaat om controlebeurten, reparaties, APK, banden of reparatie van een sterretje of hele ruit. Bij CCN ben je dan aan het goede adres.

Wegens de voorspoedige gang van zaken is het pand in Groesbeek te krap geworden. Achter het pand ligt nog voldoende grond om uit te breiden. Door aan te bouwen aan het bestaande pand wordt de vloeroppervlakte bijna verdubbeld. Van de nieuwbouw zal in eerste instantie een gedeelte zelf worden gebruikt en een gedeelte verhuurd.

Via mond tot mond reclame kwam Bas van Loon van Cool Car uit bij MK•Bedrijfsfinanciering. Wij hebben immers al meerdere financieringen in Groesbeek succesvol begeleid. Twan Vulik heeft de aanvraag snel opgepakt en is voor Cool Car op zoek gegaan naar een financier voor deze zakelijke lening. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de huisbankier, Rabobank Rijk van Nijmegen. Een bouwdepot is ter beschikking gesteld zodat de bouw snel van start kan gaan. Hopelijk levert de schaarste in de markt van grondstoffen voor bijvoorbeeld de stalen constructie geen vertraging op want extra ruimte is met deze groei een must.