Begin 2019 is een woning aan de Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen grotendeels verwoesd door brand. Gelukkig zijn er destijds geen slachtoffers gevallen.

De woning is gekocht door een vastgoedbelegger en deze heeft Twan Vulik benaderd voor de overbruggingsfinanciering om het pand te verbouwen. In de woning zijn 7 zelfstandige appartementen gebouwd, elk met een eigen keuken en badkamer. Na oplevering waren de appartementen snel verhuurd.

Twan Vulik: “tegelijkertijd zijn wij voor deze vastgoedbelegger op zoek gegaan naar een permanente vastgoedfinanciering. Er zijn verschillende buy-to-let hypotheekverstrekkers en de financiering van Nestr paste uiteindelijk het beste bij deze casus”.

Trotse eigenaar, blije huurders en een buurt die weer een gemoderniseerd pand in de straat heeft. Super dat wij als MK•Bedrijfsfinanciering deze vastgoedbelegger met zowel een overbruggingsfinanciering als verhuurhypotheek hebben kunnen helpen.

Interesse in een vastgoedhypotheek, verhuurhypotheek, overbruggingsfinanciering voor projectontwikkeling of transformatie, neem dan contact met ons op. Ook bij andere zakelijke financieringen helpen wij u graag.