Een vastgoedondernemer heeft in Hillegom een leegstaand horecapand met bovenwoning aangekocht. De bovenwoning is reeds in verhuurde staat. De financiering voor aankoop en verbouwing is – naast een gedeelte eigen inbreng – verstrekt door een investeerder uit ons netwerk.

Er wordt een vergunningsaanvraag opgestart om het horecagedeelte op de begane grond te transformeren naar 2 appartementen (37 m2 en 40 m2). De woning op de eerste verdieping (59 m2) behoeft niet gerenoveerd te worden. Daarnaast wordt er een vergunning aangevraagd om een tweede verdieping op het gebouw te plaatsen, zodat ook daar een appartement (40 m2) gerealiseerd kan worden.

Het pand wordt ter belegging aan de bestaande vastgoedportefeuille toegevoegd. Wanneer de transformatie is afgerond en de 4 appartementen zijn verhuurd, wordt er geherfinancierd middels een verhuurhypotheek.

Ben je op zoek naar een overbruggingsfinanciering of lijkt juist het financieren (met een goed rendement) van dergelijke objecten je interessant, neem dan contact met ons op!