Zelf contact opnemen

Neem direct contact op

Laat hieronder je gegevens en bericht achter en wij reageren zo spoedig mogelijk.

  Benieuwd hoe wij met je privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring.

  Onze locaties

  Nijmegen

  Keizer Karelplein 1
  6511 NC Nijmegen
  Routebeschrijving

  De vierde verdieping
  Ons kantoor bevindt zich op de vierde verdieping, deze is te bereiken via de lift of het trappenhuis.

  Kom je met de auto naar locatie Nijmegen?

  Dan kun je in de parkeergarage onder het pand gratis parkeren. De parkeergarage is te bereiken via de ventweg van de Oranjesingel (Waalbrug richting Keizer Karelplein).

  Indien je uit de overige richtingen komt, kun je het beste vanaf het Keizer Karelplein de afslag nemen naar de Bisschop Hamerstraat, rechts naar de Tweede Walstraat, twee keer rechts naar de van Welderenstraat, links door de Arkesteestraat en vervolgens rechts de ventweg van de Oranjesingel op.

  Je kan je via de intercom melden als relatie van MK•Bedrijfsfinanciering zodat de slagboom voor je wordt geopend.

  Op de fiets of lopend naar locatie Nijmegen

  Wanneer je per fiets of te voet komt dan kun je je bij de ingang aan de linkerkant van het gebouw melden via onze intercom. Zie hiervoor ook onderstaande plattegrond. Je fiets kun je het beste in de bewaakte fietsenstalling tegenover het kantoor plaatsen.

  Oss

  Wethouder van Eschstraat 64
  5342 AT Oss
  Routebeschrijving

  Kom je met de auto naar locatie Oss?

  Dan kun je op de parkeerplaats achter het pand gratis parkeren. De parkeerplaats is te bereiken via de Wethouder van Eschstraat, ingang “Klaverhof’. Je kan je melden bij de Oranje zuil aan de linkerzijde halverwege de inrit. Druk daar op nummer 64 en de slagboom wordt voor je geopend.

  Je kunt je auto overal parkeren op de parkeerplaats, er is plek voldoende. De ingang van ons pand is in het 3e en achterste pand aan de rechterzijde.

  Om binnen te komen bel je aan bij nummer 64. Vervolgens ga je door de klapdeuren en kun je met de trap of lift (direct om de hoek) naar de 3e verdieping gaan.

  Op de fiets of lopend naar locatie Oss

  Wanneer je per fiets of te voet komt dan kun je zowel aan de voor- als achterzijde (via de parkeerplaats) naar binnen. Je fiets kun je aan de achterzijde plaatsen. Daar hebben we een fietsenstalling met voldoende ruimte.