Jouw MKB financiering
Wij helpen je bij jouw bedrijfsfinanciering

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

Jouw MKB Financiering

Wij zijn van mening dat iedere investering met bijbehorend financieringsvraagstuk maatwerk is. Bij MK•Bedrijfsfinanciering starten we dan ook met een gratis adviesgesprek om de casus te beoordelen. Van daaruit wordt een eventueel stappenplan voorgesteld.

Het feit dat de financiering succesvol tot stand is gekomen betekent niet meteen het einde van de samenwerking met MK•Bedrijfsfinanciering. Indien gewenst kunnen we repeterende afspraken maken zodat jouw financiering van een APK wordt voorzien.

Vraag direct jouw financiering aan

Waar ben je naar op zoek?

Wij hebben toegang tot veel financieringsverstrekkers. Wij helpen je dan ook graag met jouw financiering. Naar wat voor financiering ben jij op zoek? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zakelijk krediet

Vastgoed

Gratis advies

APK Financiering

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up to date

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder

Riba Management BV

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
29 december 2020

Herontwikkeling voormalig klooster in Sittard

Aan de Oude Markt in Sittard ligt het prachtige voormalige Dominicanen klooster. Dit klooster (een rijksmonument) is gelegen in het mooie beschermde stadsgebied van Sittard. De ligging is fantastisch, tussen…