Jouw MKB financiering
Wij helpen je bij jouw bedrijfsfinanciering

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

mk-bedrijfsfinanciering-Twan-Robert

Jouw MKB Financiering

Wij zijn van mening dat iedere investering met bijbehorend financieringsvraagstuk maatwerk is. Bij MK•Bedrijfsfinanciering starten we dan ook met een gratis adviesgesprek om de casus te beoordelen. Van daaruit wordt een eventueel stappenplan voorgesteld.

Het feit dat de financiering succesvol tot stand is gekomen betekent niet meteen het einde van de samenwerking met MK•Bedrijfsfinanciering. Indien gewenst kunnen we repeterende afspraken maken zodat jouw financiering van een APK wordt voorzien.

Doe de MKBF financieringscheck Neem contact met ons op

Waar ben je naar op zoek?

Vanuit onze bancaire achtergrond word je door ervaren professionals ondersteund. Wij zijn volledig op de hoogte van de diverse financieringsvormen en voorzien je dan ook van een passend advies. Wij spreken de taal van de ondernemer en de bank en zorgen voor een ‘zachte landing’ van de aanvraag bij financiers. Wij weten hoe banken denken en weten wat ze nodig hebben.

Wij bieden je toegang tot ons uitgebreide financieringsnetwerk en regelen jouw MKB financiering! Naar wat voor financiering ben jij op zoek?

Zakelijk krediet

Vastgoed

Gratis advies

APK Financiering

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up-to-date.

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder.

Riba Management BV

De financiering voor de aankoop van een winkelpand met bovenwoning - bestemd voor de verhuur - is een uitdaging gebleken. MK•Bedrijfsfinanciering heeft het voor elkaar gekregen!

Josina Bloemen

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
21 mei 2024

Overwaarde beleggingspand liquide gemaakt voor volgende investering.

In Noord-Holland bezit een vastgoedonderneemster een voormalige buurtsnackbar met bovenwoning, welke inmiddels zijn getransformeerd naar 2 appartementen. Het vastgoed is vrij van financiering en beide appartementen zijn verhuurd! Om een…