Stappenplan Bedrijfsfinanciering
Hoe wij te werk gaan met jouw aanvraag

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

Stappenplan bedrijfsfinanciering

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering is niet per definitie lastiger geworden, het aanvragen hiervan is wel veranderd. Bovendien is het financieringslandschap veel breder geworden. MK•Bedrijfsfinanciering legt hieronder uit welke zes stappen een gemiddelde financieringsaanvraag doorloopt.

Ons 6 stappenplan

1

Kennismakingsgesprek

Elk financieringstraject begint met een persoonlijk gesprek, bij jou op locatie of bij ons op kantoor. We bespreken de huidige situatie, wat het doel van de financiering is en welke wensen je zelf hebt m.b.t. de financiering. Na dit kennismakingsgesprek maken we een opzet voor het financieringstraject en geven we een indicatie van de te maken kosten.
2

Haalbaarheid check & Prognose

Bij diverse financiers is het noodzakelijk een prognose aan te leveren bij de financieringsaanvraag. Voor het opstellen van de prognose werkt MK•Bedrijfsfinanciering graag samen met jou en eventueel jouw accountant om tot een gefundeerde prognose te komen. Leidend zijn hierbij de huidige financiële cijfers, de plannen/verwachtingen voor de toekomst en de extra rente en aflossing van de gevraagde financiering.
3

Aanvraag opstellen en indienen

De benodigde tijd voor het opstellen en indienen van een financieringsaanvraag is per aanvraag verschillend en bijvoorbeeld ook afhankelijk van de complexiteit. Vervolgens is het mogelijk om de financiering aan te vragen bij verschillende financiers.
4

Bespreking en reactie financiers

Naar aanleiding van de financieringsaanvraag kan een bespreking plaatsvinden met de financier en jou om het plan te bespreken. MK•Bedrijfsfinanciering vergelijkt ook de aanbiedingen van de financier(s) en bekijkt, in overleg met jou, welk aanbod het meest passend is.
5

Check contracten

Nadat de offerte bij de geldverstrekker is geaccepteerd dienen meestal de aanvullende (zekerheids)overeenkomsten nog ondertekend te worden. Voordat je hier je handtekening onder zet nemen wij de betreffende akten door zodat je zeker weet dat de afspraken uit de offerte op een juiste manier worden vastgelegd.
6

GO! Alles is klaar

Als laatste zorgen wij dat de financiering daarna zo snel mogelijk beschikbaar komt zodat jij verder kan met ondernemen! Indien gewenst zien we elkaar weer bij een APK van je financiering.

Waar ben je naar op zoek?

Wij hebben toegang tot veel financieringsverstrekkers. Wij helpen je dan ook graag met jouw financiering. Naar wat voor financiering ben jij op zoek? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zakelijk krediet

Vastgoed

Gratis advies

APK Financiering