Zakelijk krediet
Groei, overname, machines & voorraad?

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

Zakelijk krediet aanvragen

Of je nu gaat investeren in werkkapitaal, equipment, groei van je onderneming maar ook voor bedrijfsovernames en herfinancieringen, er is een breed aanbod aan zakelijk krediet.

De keuze welke financieringsvorm het meest passend is hangt o.a. af van complexiteit, snelheid en looptijd. MK•Bedrijfsfinanciering is op de hoogte van het beleid en regelgeving van geldverstrekkers, waardoor er naar een passende maatwerkoplossing wordt gezocht.

Vraag direct jouw financiering aan

Mogelijkheden van bedrijfsfinancieringen

Debiteuren & Voorraad

Inventaris & Machines

Groei

Bedrijfsovername

Herfinanciering

Jouw project?

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up to date

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder

Riba Management BV

Vormen van financieringen

Je hebt een financiering nodig voor een zakelijk krediet, vastgoed of ander soort project? Vaak worden meerdere financieringsvormen gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van diverse financieringsvormen.

Bekijk hier wat alle vormen betekenen:

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
29 december 2020

Herontwikkeling voormalig klooster in Sittard

Aan de Oude Markt in Sittard ligt het prachtige voormalige Dominicanen klooster. Dit klooster (een rijksmonument) is gelegen in het mooie beschermde stadsgebied van Sittard. De ligging is fantastisch, tussen…