Vastgoedfinanciering
Jouw volgende vastgoedobject financieren?

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

mk-bedrijfsfinanciering-Twan-Robert

Financier je (toekomstige) vastgoed

Als ondernemer investeren in (verhuurd) vastgoed. De aankoop van een bedrijfspand voor eigen gebruik wordt door geldverstrekkers op een andere manier beoordeeld dan de aankoop van vastgoed bestemd voor de verhuur. Bij eigen gebruik wordt er met name naar de resultaten van de onderneming gekeken, waaruit de rente- en aflossingsverplichtingen betaald moeten worden.

Bij verhuurd vastgoed ligt dat anders, daar is ligging, kwaliteit, alternatieve aanwendbaarheid van het vastgoed en huurstroom doorslaggevend. Er zijn verschillende (vastgoed) banken waar MK•Bedrijfsfinanciering de financiering kan onderbrengen. Bij aankoop van (verhuurd) vastgoed dien je in nagenoeg alle gevallen rekening te houden met een deel aan eigen inbreng!

Doe de MKBF financieringscheck Neem contact met ons op

Vormen van financieringen

Je hebt een financiering nodig voor een zakelijk krediet, vastgoed of ander soort project? Vaak worden meerdere financieringsvormen gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van diverse financieringsvormen.

Bekijk hier wat alle vormen betekenen:

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up-to-date.

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder.

Riba Management BV

De financiering voor de aankoop van een winkelpand met bovenwoning - bestemd voor de verhuur - is een uitdaging gebleken. MK•Bedrijfsfinanciering heeft het voor elkaar gekregen!

Josina Bloemen

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
9 juli 2024

Transformatie voormalig pand Babydump Boschdijk Eindhoven naar kleine 100 wooneenheden

Een vastgoedondernemer heeft het pand aan de Boschdijk in Eindhoven, waar in het verleden Babydump was gevestigd, aangekocht. Het is de intentie om op deze plek met een oppervlakte van…