Ik zoek een investeerder
Wij koppelen je één op één aan een investeerder

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

Op zoek naar een investeerder?

Succesvolle alternatieve financiering is in toenemende mate een must om de vastgoedfinanciering en financiering van vastgoedontwikkeling rond te krijgen. Wellicht omdat banken niet de gehele aankoop financieren of omdat de banken beleidsmatig geen investeringen meer kunnen verstrekken bij het ontwikkelen van in de kern gezonde projecten.

Wanneer je op zoek bent naar een vastgoedfinanciering voor bijvoorbeeld de aankoop, ontwikkeling of transformatie van een beleggingspand en de bank kan je (nog) niet helpen, dan biedt een investeerder de uitkomst.

Een investeerder is vaak een vermogende particulier of (ex)ondernemer, die met verstand van zaken investeert in de projecten en je helpt om de aankoop, transformatie, verbouwing en/of vergunningen te realiseren. Hij opereert vaak op persoonlijke titel en handelt met eigen vermogen. Nadat de plannen zijn gerealiseerd wordt de investeerder afgelost door verkoop of herfinanciering van het vastgoed.

Heb je een casus waarbij de banken je in deze fase niet kunnen helpen, dan koppelt MK•Bedrijfsfinancering je graag, één op één, aan een investeerder uit ons netwerk. Wij brengen over het algemeen kortstondige zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen beleggers/ontwikkelaars en investeerders. Uiteindelijk zal dit leiden tot verkoop van het eindproduct of herfinanciering van het vastgoed. Uiteraard kan de investeerder eventueel ook (mede)belegger zijn.

Voordelen voor jou bij gebruik van een investeerder

  • Geen bancaire toetscriteria
  • Korte doorlooptijden
  • Maatwerk
  • Flexibiliteit
  • Expertise en netwerk van investeerders
mk-bedrijfsfinanciering-Twan-Robert

Interesse?

Is je interesse gewekt, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om naar de mogelijkheden te kijken. Wil je meer lezen over dit onderwerp? Kijk bij de diverse blogs die wij hebben geschreven betreffende deze vorm van vastgoedfinancieringen.

Ja, ik zoek een investeerder

Ik wil investeren

Ben je op zoek naar hoger rendement op je vermogen, maar wel met een hypothecaire zekerheid? Dan is investeren in vastgoedontwikkeling wellicht iets voor jou.

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up-to-date.

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder.

Riba Management BV

De financiering voor de aankoop van een winkelpand met bovenwoning - bestemd voor de verhuur - is een uitdaging gebleken. MK•Bedrijfsfinanciering heeft het voor elkaar gekregen!

Josina Bloemen

Waar ben je naar op zoek?

Vanuit onze bancaire achtergrond word je door ervaren professionals ondersteund. Wij zijn volledig op de hoogte van de diverse financieringsvormen en voorzien je dan ook van een passend advies. Wij spreken de taal van de ondernemer en de bank en zorgen voor een ‘zachte landing’ van de aanvraag bij financiers. Wij weten hoe banken denken en weten wat ze nodig hebben.

Wij bieden je toegang tot ons uitgebreide financieringsnetwerk en regelen jouw MKB financiering! Naar wat voor financiering ben jij op zoek?

Zakelijk krediet

Vastgoed

Gratis advies

APK Financiering

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
21 mei 2024

Overwaarde beleggingspand liquide gemaakt voor volgende investering.

In Noord-Holland bezit een vastgoedonderneemster een voormalige buurtsnackbar met bovenwoning, welke inmiddels zijn getransformeerd naar 2 appartementen. Het vastgoed is vrij van financiering en beide appartementen zijn verhuurd! Om een…