Investeren
in vastgoed of bedrijven

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

MK•Bedrijfsfinancering biedt vermogenden te investeren in vastgoed of bedrijven.

Er is veel geld beschikbaar in de markt. Wanneer je vermogend bent, ga je op zoek naar een zo goed mogelijk rendement. Hierbij is de mate waarin er risico wordt genomen van belang.

In dat kader is spreiding van je vermogen een aanrader. Spreiding is vaak een veel gehoord advies. Naast sparen en beleggen is investeren in vastgoed of bedrijven een in opmars zijnde en steeds populairdere vorm van belegging. Dat is vaak voor de lange termijn.

Investeren in vastgoed

Bij vastgoed kan het interessant zijn om als financier van vastgoed op te treden. Vaak betreft het dan overbruggingsfaciliteiten, met als exit verkoop of herfinanciering van het vastgoed.

Voor deze vorm van vastgoedfinancieringen zijn wij doorlopend op zoek naar investeerders.
Ook bij een zoektocht naar een eindbelegging sec kunnen wij je van dienst zijn.

Investeren in bedrijven

Investeren in bedrijven behoort eveneens tot de mogelijkheden. Beleidsmatig is het voor banken lastig bepaalde financieringsvraagstukken in te vullen. Denk hierbij aan start-ups, sterke groei, bedrijfsovername of werkkapitaal. Investeren kan ook participeren tot gevolg hebben.

Zoek je een investeerder
of wil je investeren?

Ik zoek een investeerder

Een investeerder is vaak een vermogende particulier of (ex)ondernemer, die met verstand van zaken investeert in de projecten en je helpt om de aankoop, transformatie, verbouwing en/of vergunningen te realiseren.

Ik wil investeren

Ben je op zoek naar hoger rendement op je vermogen, maar wel met een hypothecaire zekerheid? Dan is investeren in vastgoedontwikkeling wellicht iets voor jou.

Ervaringen van ondernemers

Door in één keer een compleet plan, onderbouwd met cijfers en prognose bij de financiers te leggen heeft Gérard voor een mooie aanbieding van zijn huisbank kunnen kiezen.

Gérard Peters, Keurslagerij Oss

Door een APK op mijn financiering door MK•Bedrijfsfinanciering zijn voorwaarden en tarieven aangepast en is alles weer up-to-date.

Ronny Aarts, Coffee at Work

De financiering van nieuwbouw voor een relatief jonge onderneming blijkt een enorme uitdaging te zijn. MK•Bedrijfsfinanciering heeft dit voor ons geregeld!

ROOFWATCHER

Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder.

Riba Management BV

De financiering voor de aankoop van een winkelpand met bovenwoning - bestemd voor de verhuur - is een uitdaging gebleken. MK•Bedrijfsfinanciering heeft het voor elkaar gekregen!

Josina Bloemen