Ik wil investeren
Op zoek naar hoger rendement op je vermogen

Direct contact opnemen?
024 - 69 63 773
info@mk-bf.nl
Bel mij

Ik wil investeren

Ben je op zoek naar hoger rendement op je vermogen, maar wel met een hypothecaire zekerheid? Dan is investeren in vastgoedontwikkeling wellicht iets voor jou.

Je opgebouwde vermogen op een veilige manier laten renderen, met vastgoed als onderpand. Dat kan door een zakelijke hypotheek te verstrekken. Dit zijn vaak kortlopende overeenkomsten met een looptijd van 6 maanden tot maximaal 2 jaar. Aflossing vindt plaats uit verkoop of herfinanciering van het onderpand, nadat verbouwing, transformatie of verkrijgen van een vergunning is afgewikkeld.

Voordelen voor jou als investeerder op een rijtje

  • 1e hypotheek op het onderpand;
  • Over het algemeen is er sprake van een eigen inbreng door de koper;
  • Kortlopend, exit vooraf duidelijk;
  • Hoofdelijke aansprakelijkheid debiteuren(en), ook bij financiering aan een B.V.;
  • Afwikkeling van de financiering via uw eigen notaris;
  • Rentepercentage zelf te bepalen, over het algemeen 7% tot 9% per jaar.
mk-bedrijfsfinanciering-Twan-Robert

Interesse in investeren?

Bij MK•Bedrijfsfinanciering brengen wij vastgoedontwikkelaars/beleggers en investeerders samen. Vele varianten zijn hierbij denkbaar, zoals het verstrekken van (een gedeelte) van de koopsom in combinatie met een bouwdepot of het alleen verstrekken van een bouwdepot. Uiteraard altijd met hypothecaire zekerheid.

Cases worden pas voorgelegd indien deze volledig zijn gedocumenteerd en onderbouwd. Dat betekent actuele inkomens- en vermogensgegevens, taxatierapport en overig van belang zijnde documentatie.

Is je interesse gewekt, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om naar de mogelijkheden te kijken.

Ja, ik meld mij aan als investeerder

Ik zoek een investeerder

Een investeerder is vaak een vermogende particulier of (ex)ondernemer, die met verstand van zaken investeert in de projecten en je helpt om de aankoop, transformatie, verbouwing en/of vergunningen te realiseren.

Blogs

Met onze blogs, nieuws, tips en cases houden wij je graag op de hoogte van onze projecten en al het nieuws uit de financieringsbranche. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden.

Blogs & Nieuws
9 juli 2024

Transformatie voormalig pand Babydump Boschdijk Eindhoven naar kleine 100 wooneenheden

Een vastgoedondernemer heeft het pand aan de Boschdijk in Eindhoven, waar in het verleden Babydump was gevestigd, aangekocht. Het is de intentie om op deze plek met een oppervlakte van…