Milton en Corina van Haren hebben de exploitatie van de sportschool aan Euterpelaan 3a in Oss in 2013 overgenomen, destijds met ongeveer 800 leden. Inmiddels hebben zij dat uit weten te bouwen naar een ledenaantal van ruim 1.900 en is Vitaplaza een begrip in Oss en omstreken.

Het betreft gepassioneerde ondernemers die zich onderscheiden van de gemiddelde sportschool. Naast de reguliere sportactiviteiten zet Vitaplaza hoog in op vitaliteit voor medewerkers van bedrijven, instellingen en overheden.

Tot voor kort werd het pand aan de Euterpelaan gehuurd. Ondernemers koesteren al langer de wens om het pand in eigendom te krijgen.

Diverse gesprekken met de grootbanken leverde op dat zij bereid zijn een financiering te verstrekken welke binnen de bancaire kaders past. Dat betekent ook dat er aanvullend kapitaal nodig is.
In deze zoektocht is er contact gelegd met MK•Bedrijfsfinanciering en is er een investeerder uit ons netwerk gevonden, om de aanvullende financiering te verstrekken. Rabobank Oss Bernheze heeft gezorgd voor de bancaire financiering.

Op 1 mei heeft de overdracht plaatsgevonden. Een bizarre gewaarwording gezien het feit dat er vanwege Corona geen activiteiten in de sportschool zijn. De maatregelen zijn nodig om de crisis door te kunnen komen.

De ondernemers pur sang werken achter de schermen hard, lobbyen bij overheden, om de deuren van de club snel weer te mogen openen.
Wij wensen Milton en Corina veel succes en vooral werkplezier in hun “eigen” pand en hopelijk kunnen de sportieve activiteiten weer snel plaatsvinden.

Wil je ook sparren over de aankoop van een bedrijfspand, neem dan contact met ons op.