Nabij het centrum van Eindhoven heeft een vastgoedontwikkelaar aan de Scheidingstraat een woning met achterliggende en bijbehorende natuursteenhandel aangekocht. De huidige eigenaren kunnen blijven wonen en werken tot het moment dat de vergunning is ontvangen. Voor de vastgoedfinanciering hebben de ontwikkelaars ons ingeschakeld.

De intentie is om er 13 grondgebonden geschakelde woningen – met eigen parkeerplaats – voor de verkoop te ontwikkelen. In de woning aan de voorzijde van het perceel worden 4 appartementen gerealiseerd. De locatie is midden in een woonwijk gelegen.

Het ligt in de lijn der verwachting dat zowel de Gemeente Eindhoven als de omwonenden positief zullen reageren op het plan. De vraag naar grondgebonden woningen is enorm. Ontwikkelaars verwachten 1,5 jaar verder te zijn, alvorens de vergunning definitief is.

De aankoop van het object is gefinancierd door een investeerder. Gezien het feit dat de vergunning er nog niet is, is er voor deze vorm van financieren gekozen.

Mocht je interesse hebben, dan kunnen wij je op de hoogte houden over de voortgang van dit project. Neem dan contact met ons op.