Voor een bestaande relatie hebben wij in het verleden al eerder een financiering geregeld ter overbrugging van de aan- en verkoop van een woning.

Zo ook deze woning welke gelegen is in een woonwijk in Roosendaal (N.Br.). Voor deze woning lagen er meerdere kapers op de kust. Er was sprake van achterstallig onderhoud. Een mooi en betaalbaar object voor kopers die handig zijn.

Een vastgoedondernemer heeft deze woning uiteindelijk voor een acceptabele prijs kunnen kopen. Het is de intentie om de woning te verbouwen en deze weer op de markt te brengen. De woning wordt aan deze partij verkocht omdat zij kopen zonder financieringsvoorbehoud en daarmee ook snel kunnen handelen.

De vastgoedondernemer kan er blind op varen dat MK•Bedrijfsfinanciering dergelijke financieringen bij een investeerder uit hun netwerk kan onderbrengen. Een klein deel aan eigen inbreng is daarbij vanzelfsprekend.
Vanwege het kortlopende karakter, in combinatie met snelheid, zijn dergelijke cases niet aantrekkelijk voor banken.

Heb jij een vastgoedcasus welke voor een bank buiten de lijntjes kleurt, of waarbij sprake is van spoed, neem dan gerust contact met ons op. Wij weten hier over het algemeen wel raad mee!