In het bruisende stadscentrum van Groningen, tegenover de HEMA, hebben lokale vastgoedondernemers een winkelpand met bovenwoning aangekocht. Het pand is inmiddels overgedragen en omdat de vergunning al aanwezig is, wordt er meteen met de renovatie gestart.

De winkel op de begane grond wordt gemoderniseerd en zal ook meteen verduurzaamd worden, zodat het gewenste energielabel van toepassing zal zijn. Op de verdiepingen worden drie luxe appartementen gerealiseerd, bestemd voor de verhuur. De verwachting is dat over 6 tot 9 maanden de verbouwing klaar is. Gezien het kortlopende karakter is er een overbruggingsfinanciering verstrekt.

Deze keer wordt de overbruggingsfinanciering verstrekt door 6 investeerders. Samen hebben zij het totaal gewenste bedrag ingelegd, met een gezamenlijke 1e hypothecaire inschrijving als onderpand.

Omdat het object aan de eigen vastgoedportefeuille word toegevoegd, zal de overbruggingsfinanciering door een bancaire financiering worden afgelost, welke wordt verkregen nadat de renovatie is voltooid en het pand in verhuurde staat verkeert.

Vind je het interessant om met meerdere investeerders vastgoed te financieren, neem dan contact met ons op!

Animatie van het plan nadat het verbouwd is!