MK•Bedrijfsfinanciering, specialist in o.a. vastgoedfinanciering, is benaderd door een projectontwikkelaar. Deze ontwikkelaar is voornemens 13 nieuwbouwwoningen te realiseren. Op de locatie van een verouderde boerderij, die zal verdwijnen, is ruimte voor een kleinschalig woningbouwplan.

Omdat de bouwvergunning nog niet is afgegeven, was het ook voor deze ervaren projectontwikkelaar een enorme uitdaging een vastgoedfinanciering voor het plan te krijgen.

Banken zijn, los van deze casus, terughoudend in het financieren van projectontwikkeling. Op basis van alleen een ondertekende exploitatieovereenkomst staan de financierders niet in de rij.

Vastgoedfinanciering voor projectontwikkeling van 13 woningen verstrekt door investeerder

Vastgoedfinanciering voor deze projectontwikkeling

In het eerste gesprek trok Robert de Bekker al snel de conclusie dat een dergelijke financiering het beste bij een investeerder past. MK•Bedrijfsfinanciering heeft deze investeerder in haar uitgebreide netwerk gevonden. Mede door de inzet van Robert betekent dit dat het object aangekocht kan worden en de plannen verder in gang gezet kunnen worden.

Mocht je interesse hebben in een vastgoedfinanciering of financiering van projectontwikkeling neem dan contact met ons op. Ben je als onderneming hard aan het groeien? Is hier extra financiering voor nodig? Dan ben je bij MK•Bedrijfsfinanciering aan het juiste adres.

Vanuit onze bancaire achtergrond word je door ervaren professionals ondersteund. Wij zijn volledig op de hoogte van de diverse financieringsvormen en voorzien je dan ook graag van een passend advies. Wij bieden je toegang tot ons uitgebreide financieringsnetwerk en regelen jouw MKB financiering!