Het voormalig ABN AMRO bankgebouw aan de Engelenkampstraat in Sittard wordt getransformeerd naar 8 (levensloopbestendige) appartementen. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en opgeleverd met een terras en parkeerplaats op eigen terrein.

Nadat de vergunning begin dit jaar is verkregen zijn deze vastgoedondernemers meteen begonnen met het ontmantelen van de bankhal. Inmiddels is men gestart met de transformatie naar appartementen. De appartementen worden deze zomer opgeleverd en zijn rond Pasen te koop aangeboden.

De aankoop destijds was al door een investeerder gefinancierd. Deze financier wil nu afgelost worden en de vastgoedondernemers wensen naast een herfinanciering de bouwkosten mee te financieren. Vanwege het kortlopende karakter en de geboden flexibiliteit is de vastgoedfinanciering door 5 investeerders verstrekt. Middels uitponding zullen zij binnen maximaal 12 maanden weer worden afgelost.

Mocht je op zoek zijn naar een (overbruggings)financiering die bancair buiten de lijntjes kleurt of een dergelijke casus tegen een mooi rendement willen financieren, neem dan contact met ons op.

bankgebouw voor transformatie