Een Nijmeegse ondernemer heeft op een ideale locatie, aan de rand van stad en industrie, twee nieuw te bouwen bedrijfsunits gekocht. Nabij het NYMA terrein worden 39 duurzame bedrijfsunits ontwikkeld. De toegang bevindt zich aan de Weurtseweg, in de buurt van de Nymaweg.

Het Waalfront-west wordt de komende tijd omgevormd van een industrieel gebied tot een reeks aantrekkelijke verblijfsplekken aan de Waal. Naast bedrijfsruimte is er ook ruimte voor sport en cultuur. Verdeeld over twee gebouwen worden de bedrijfsunits gebouwd. De units variëren van 86 tot 172 BVO. Er wordt voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd.

De units lenen zich voor meerdere functies. De begane grond kan worden gebruikt als opslag waarbij op de verdieping kantoorruimte gerealiseerd kan worden. Er zijn verschillende uitvoeringen van de units beschikbaar.

Binnenkort start de bouw. Deze ondernemer heeft de beide units aangeschaft om deze vervolgens te gaan verhuren. Daar er binnen afzienbare tijd liquiditeiten vrij komen, betreft het slechts een overbrugging. De overbruggingsfinanciering is verstrekt door twee investeerders uit ons netwerk.

Interesse in een (vastgoed)financiering. Bel ons!

locatie nieuw te bouwen bedrijfsunits Nymaweg Nijmegen.