Door de aanwezigheid van een Universiteit (Tilburg University) en Hogeschool (Avans en Fontys) is Tilburg een studentenstad. Veel studenten staan dan ook te springen om daar op kamers te kunnen gaan. Er is nog steeds sprake van een gespannen kamermarkt in Tilburg.

Een vastgoedonderneming, opgericht door meerdere aandeelhouders met expertise op het gebied van de Tilburgse vastgoed markt, kamerverhuur en bouw en onderhoud, is hier op ingesprongen en koopt woningen aan om deze vervolgens te transformeren naar kamerverhuur.
De transformatie vindt plaats nadat de omgevingsvergunning is aangevraagd en verkregen. Wanneer de verbouwingen – die in eigen beheer worden gedaan – zijn afgerond, worden de woningen klaar voor verhuur of in verhuurde staat te koop aangeboden.

Door een mooie samenwerking tussen Beleggingspanden-financiering.nl, ID Vastgoedfinanciering en MK•Bedrijfsfinanciering is het financieringsvraagstuk van deze onderneming in Tilburg opgelost.

Voor deze veelal kortstondige termijn hebben wij een investeerder in ons netwerk die de financiering(en) verstrekt, waarbij er sprake is van goed rendement.
De eerste transactie vindt in deze periode plaats. Beide partijen hebben uitgesproken elkaar ook voor toekomstige projecten te zullen blijven vinden.

Het verkrijgen van een (complexe) vastgoedfinanciering via traditionele geldverstrekkers is niet meer vanzelfsprekend. Vanuit onze expertise en netwerk gaan wij op zoek naar een passende invulling en ook in deze casus hebben wij onze toegevoegde waarde laten zien.

Interesse in een vastgoedfinanciering of juist als investeerder optreden als financier, neem dan contact met ons op.