Voor de uitbreiding van de vastgoedportefeuille van een particuliere belegger hebben wij gezocht naar een optimale invulling middels een vastgoedfinanciering.

Naast de aankoop van 3 appartementen in verhuurde staat in Den Haag, is er een verhuurhypotheek aangevraagd, waarbij ook de overwaarde van twee al in bezit zijnde appartementen in Rotterdam zijn meegenomen. Ook deze appartementen zijn in verhuurde staat.

Door deze constructie te adviseren, zijn er voldoende liquiditeiten vrijgekomen om een volgende aankoop te doen, zonder afhankelijk te zijn van een fiatteringstraject bij een geldverstrekker.

De verhuurhypotheek is verstrekt door De Nederlandse. Doordat er bij een tweetal panden sprake is van verhuurde studio’s aan arbeidsmigranten, zijn de mogelijkheden van een financiering beperkter geworden in de Corona-crisis.

Deze klant is erg blij dat wij het maximaal haalbare voor hem hebben gerealiseerd.

Heb je interesse om te starten met een vastgoedportefeuille of ben je op zoek naar uitbreiding van je bestaande vastgoedportefeuille, zowel startende als ervaren beleggers helpen wij op weg.
Neem gerust contact met ons op.