MK•Bedrijfsfinanciering heeft voor de aankoop van een appartement bestemd voor de verhuur in Giethoorn de financiering binnen twee weken weten te realiseren.

“Bij de banken kregen wij onze financiering niet geregeld, via MK•Bedrijfsfinanciering wel, snel en efficiënt via een investeerder” aldus Riba Management BV

Twan Vulik van MK•Bedrijfsfinanciering: “Door koper via ons netwerk in contact te brengen met een investeerder, was de financiering snel geregeld.” Doordat investeerders anders naar een financiering kijken dan een bank, komt dit voor de koper, ondanks de hogere te betalen rente, toch nog gunstig uit in de maandelijkse termijnen.

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering is niet per definitie lastiger geworden, het aanvragen hiervan is wel veranderd. Bovendien is het financieringslandschap veel breder geworden. MK•Bedrijfsfinanciering adviseert en begeleidt ondernemers op het gebied van bedrijfsfinancieringen, waarbij wij op zoek gaan naar de beste oplossing.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld bankvrije vastgoedfinanciering of juist het investeren hier in, neem gerust contact met ons op!