Robert de Bekker ervaart steeds meer dat de grootbanken MK•Bedrijfsfinanciering weten te vinden. “Dat wij een goede relatie hebben met banken is bekend. Maar als een klant van een bank een bedrijfsfinanciering wil aanvragen die niet per se past bij wat de bank aanbiedt, dan is de kans groot dat de bank nee verkoopt.”

Introduceren bij MK•Bedrijfsfinanciering

De accountmanagers van de banken kunnen deze ondernemer andersom ook introduceren bij MK•Bedrijfsfinanciering. Robert: “Wij gaan aan de slag om te bekijken of wij wel voor een passende oplossing kunnen zorgen. De ondernemer kan dan nog steeds klant blijven bij zijn huisbank, alleen voor dat ene stukje zoeken wij er dan een andere financierder bij. Ons netwerk is groot en naast de vele beschikbare alternatieve geldverstrekkers kunnen wij de ondernemer waar nodig ook introduceren bij een investeerder uit ons netwerk.”

Vertrouwen

“Wanneer de banken hun relaties bij ons introduceren maken zij ‘een goede beurt’ bij hun klanten. Het feit dat zij een nee moeten verkopen maar wel een alternatief aan kunnen reiken waar wel mogelijkheden voor een zakelijke lening of zakelijk krediet te vinden zijn, komt goed over bij een ondernemer. Het geeft de ondernemer ook meer vertrouwen in ons alsmede bij de bank.

Deze vorm van samenwerking zien we steeds vaker en dat is de manier van werken die we graag met alle banken aangaan.”

Wil je hier meer over weten? Kennismaken voor een mooie samenwerking? Neem dan contact met ons op!