Nadat Barend van Herwijnen overeenstemming heeft bereikt met de overname van zijn bedrijf Techno Welding door Sjef Peeters, heeft laatstgenoemde contact gelegd met Robert de Bekker van MK•Bedrijfsfinanciering voor de begeleiding van deze bedrijfsovername.

Reden van verkoop is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van Barend, de verkoper. Sjef Peeters had als wens om, na diverse interim opdrachten, een eigen onderneming te runnen en deze verder uit te bouwen.

Techno Welding is ruim 25 jaar geleden door Barend opgericht. Techno Welding is een metaalbewerkingsbedrijf dat produceert en assembleert voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal eigen producten voor de installatie van (industriële) leidingsystemen.

Begeleiding bedrijfsovername

Robert heeft Sjef geadviseerd een goed ondernemingsplan met financiële onderbouwing op te laten stellen. Dit om het besluitvormingsproces bij de banken te versnellen en de kans van slagen te vergroten. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een mooie bedrijfsfinanciering bij ABN AMRO, in de vorm van een zakelijke lening en aanvullende werkkapitaal financiering.

Techno Welding blijft op de huidige locatie in Veen gevestigd. MK•Bedrijfsfinanciering wenst Sjef Peeters veel succes in de toekomst met de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf!

Ben jij opzoek naar de juiste begeleiding voor jouw bedrijfsfinanciering? Bekijk ons stappenplan en neem contact met ons op.