Wereldwijd kiezen ombouwbedrijven van auto’s/bussen voor de complete conversiekits van B-Style Mobility Solutions voor rolstoelauto’s, rolstoelbussen en stadsbussen, vanwege de snelle inbouwtijd zonder laswerk, innovatieve oplossingen en erkende kwaliteit. Om verder te kunnen groeien was er een uitbreiding nodig voor het werkkapitaal. MK•Bedrijfsfinanciering hielp hierbij.

Vervoersbedrijven en (rolstoel)passagiers biedt B-Style alleen het beste: makkelijke bediening, een comfortabele zitpositie, veilig en een hoog afwerkniveau. De kwaliteit wordt (h)erkend door gebruikers en ombouwpartijen en heeft geresulteerd in een jaarlijkse verkoopgroei. B-Style Mobility Solutions ontwerpt, test, homologeert en assembleert de conversiekits zelf. Een enorm knappe prestatie, zeker gezien de strenge Europese veiligheidseisen voor voertuigen. Voordat een ombouwkit de deur uit gaat, zijn er veel stappen gezet.

Werkkapitaal voor voorfinanciering

Hetzelfde geldt voor de facturering, dat kan pas als de ombouwpartner de rolstoelauto gaat bouwen. Dat betekent dat B-Style Mobility Solutions alle benodigde onderdelen voorfinanciert. Hoe groter het succes, hoe meer er wordt ingekocht.

Om verder te kunnen groeien, heeft Bart Smulders, eigenaar van B-Style Mobility Solutions, Robert de Bekker van MK•Bedrijfsfinanciering ingeschakeld om te bezien op welke wijze een uitbreiding van het werkkapitaal te realiseren valt. De oplossing bleek factoring, en dat geeft B-Style Mobility Solutions naast de beoogde groei ook meer ruimte voor de ontwikkeling van innovatieve producten die het verschil maken.

Create a bigger world

De slogan van B-Style, ‘Create a bigger world’, die gaat letterlijk op voor de rolstoelgebruikers. Dankzij de mobiliteitsoplossingen krijgen zij een grotere wereld. MK•Bedrijfsfinanciering is trots dat ze daar, door middel van advisering op het gebied van werkkapitaal, een steentje aan bij heeft gedragen.

Wil je meer weten over het vergroten van jouw werkkapitaal? Neem vrijblijvend contact met ons op.