Osteria Pomodoro is gevestigd in het markante witte pand net over de Waalbrug in Lent/Nijmegen. Velen zullen het pand nog kennen onder de naam Het Witte Huis. Pomodoro is een uniek Italiaans restaurant. Hier kan je echte Italiaanse tapas eten volgens het all you can eat concept. Alles is met verse ingrediënten en volgens origineel Italiaans recept bereid. Met volop vermaak voor de kinderen van klein tot groot, goede wijn, betaalbare drankjes en heerlijk eten heeft iedereen het hier naar zijn zin.

Recent werd de eigenaar van Pomodoro de mogelijkheid geboden om het pand te kunnen kopen. “Ik had al een tijdje een aantal wensen op mijn lijstje staan om het pand nog beter te maken voor mijn gasten. Die investeringen doe je dan toch liever in je eigen pand dan in een huurpand” aldus René, de trotse nieuwe eigenaar. Daarnaast is het een wat ouder pand en staat verduurzaming hoog op de agenda. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee volgens de kersverse eigenaar. Hij blijft per slot van rekening ondernemer puur sang.

Om de financieringskans zo groot mogelijk te maken heeft René MK•Bedrijfsfinanciering ingeschakeld. MK•Bedrijfsfinanciering adviseert en begeleidt ondernemers op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, waarbij wij op zoek gaan naar de beste oplossing. In een mooie samenwerking met Twan Vulik is een businessplan opgesteld en is dit voorgelegd aan huisbank Rabobank. Zij kennen zowel de ondernemer als onderneming en hebben vertrouwen in de toekomst van het bedrijf. In samenwerking met MK•Bedrijfsfinanciering is uiteindelijk de beste financieringsstructuur gekozen en zo kon de gang naar de notaris gemaakt worden voor de eigendomsoverdracht.

Dus bent u op zoek naar een gezellig avondje uit, dan is Osteria Pomodoro the place to be. De luxe van Italian chique voor een zachte prijs.