Voor een marktkoopman, die stoffen verkoopt op diverse weekmarkten in zowel Nederland als Duitsland, hebben wij in wel héél kort tijdsbestek een zakelijk krediet geregeld.

Deze ondernemer heeft vanwege Covid twee hele vervelende jaren achter de rug. Over diverse periodes zijn weekmarkten afgeblazen vanwege de restricties die het Coronavirus met zich meebracht. Ondanks dat er dankbaar gebruik is gemaakt van door de overheid beschikbaar gestelde tegemoetkomingen, was het liquiditeitstechnisch even lastig. De aankoop van nieuwe voorraad is hoognodig om de komende periode de particuliere klanten weer te kunnen bedienen.

Wij hebben gebruik gemaakt van de online dienstverlening van fintech Capitalbox. Hierdoor was er niet alleen binnen één dag goedkeuring voor de gevraagde financiering. Deze werd ook op dezelfde dag uitgeboekt! Ondernemer heeft nauwelijks hinder ondervonden van zijn liquiditeitsprobleem.

De kortlopende faciliteit heeft een looptijd van 2 jaar en kan tussentijds ook boetevrij vervroegd afgelost worden. Je kunt je voorstellen hoe positief verrast deze ondernemer was!

Ben je op zoek naar werkkapitaal en moet je snel schakelen, dat kunnen wij ook! Neem gerust contact met ons op.