De overwaarde van dit pand in Huissen wordt gebruikt voor de aankoop en verbouwing van een nieuw pand. Het aangekochte vastgoed wordt door deze ontwikkelende aannemer in eigen beheer verbouwd naar een aantal zelfstandige appartementen, bestemd voor de verhuur.

Twan Vulik: “De aankoop van te transformeren vastgoed in combinatie met verbouwen in eigen beheer is een lastig financierbaar vraagstuk. Daarentegen biedt het (her)financieren van een beleggingsobject in verhuurde staat meer mogelijkheden.” Bij Nestr Smart Finance is de vastgoedfinanciering in de vorm van een verhuurhypotheek ondergebracht.

Nadat het nieuwe beleggingspand is opgeleverd en wordt verhuurd, zal er ook op dit pand een verhuurhypotheek aangevraagd worden, zodat deze vastgoedbelegger met de overwaarde weer een volgende aankoop kan gaan maken. Op deze manier wordt de vastgoedportefeuille uitgebreid en omzeilen we een relatief dure financiering voor de transformatiefase.

Deze vorm van leverage financiering is met name interessant wanneer de bancaire rente relatief laag is, zoals in dit specifieke geval.

Nieuwsgierig naar deze vorm van financieren, neem dan contact met ons op!