Aan de Leenderweg in Eindhoven bevindt zich een pand waarin op dit moment in het souterrain en op de begane grond een discotheek en een kapperszaak zijn gevestigd. Op de twee verdiepingen worden nu een drietal appartementen verhuurd. Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerplaats.

Het vastgoed is aangekocht door een gerenommeerde Eindhovense vastgoedonderneming. De bestaande bouw zal in zijn geheel worden opgeknapt, de beide bestaande verdiepingen worden voorzien van een tweetal tweekamer appartementen. Vervolgens wordt er op-topping een derde woonlaag gecreëerd waar vier studio’s aangebracht gaan worden.

Tevens vindt er op de bestaande parkeerplaats een volledige nieuwbouw plaats, welke zal worden aangesloten op de bestaande bouw. Op de begane grond worden een winkel/horeca plint van 200 m2 gerealiseerd. Daarboven worden twee lagen gebouwd van elk 5 zelfstandige studio’s. Het dakterras zal worden voorzien van een gemeenschappelijke daktuin.

Doordat de woningen voor het grootste deel bestemd zijn voor studenten kan de parkeervoorziening op eigen terrein opgelost worden middels een deelauto.

Na realisatie ontstaat er op deze locatie een volledig gemoderniseerde commerciële plint met daarboven 18 appartementen/studio’s. Een aanwinst voor de omgeving.

De overdracht heeft in 2020 om fiscale reden plaatsgevonden. Omdat de benodigde vergunningen nog niet zijn ontvangen hebben deze vastgoedondernemers contact met ons opgenomen in hun zoektocht naar een vastgoedfinanciering.

Een investeerder uit ons netwerk is bereid gevonden om de financiering voor de aankoop van het project grotendeels te verstrekken. Op het moment dat de vergunning is verleend en onherroepelijk zal zijn, zal een bank -gezien het trackrecord van deze vastgoedondernemers- de financiering tegen bancaire voorwaarden overnemen.