ROOFWATCHER is een jong familiebedrijf, opgericht in 2015, waar inmiddels de volgende generatie is toegetreden. Het team van ROOFWATCHER bestaat uit specialisten actief in de daken branche. ROOFWATCHER loopt voorop met innovatieve dakconcepten. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomisch verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. ROOFWATCHER is ambassadeur van het product Rhepanol HFK, met een gegarandeerd levensduur van 60 jaar!

Tot voor kort werkte ROOFWATCHER vanuit een huurlocatie. Vanwege de groei die onderneming doormaakt is men op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor de nieuwbouw van een eigen bedrijfspand. Hiertoe is een kavel van 1.000m2 aangekocht op het nieuwe bedrijventerrein Voederheil II in het dorp Zeeland (Gemeente Landerd).

Onlangs is men gestart met de graafwerkzaamheden. Rondom de bouwvak 2019 hopen ondernemers de nieuwbouw te kunnen betrekken.

Om de financiering voor de nieuwbouw gerealiseerd te krijgen heeft ROOFWATCHER contact opgenomen met MB•Bedrijfsfinanciering. Door het opstellen van een ondernemingsplan, onderbouwd met de benodigde prognoses, heeft men kunnen kiezen voor een mooie aanbieding van ING.

MK•Bedrijfsfinanciering wenst ROOFWATCHER veel werkplezier op hun nieuwe locatie!