Na de verwoestende brand van restaurant Nieuw Schaijk in mei 2022, is er ongelofelijk veel werk verzet om het restaurant opnieuw op te bouwen. Groter, mooier, efficiënter en duurzamer dan het voormalige restaurant. Het pronkstuk wordt de binnenpatio met een dak dat open en dicht kan. De bouw is in volle gang. De ondergrondse verdieping is klaar en het geraamte van de begane grond staat. Na de bouwvakvakantie gaat de bouw in volle vaart door, ondernemers willen begin 2024 open gaan. Ik kan nu al vast verklappen, het wordt een plaatje!

Voor zo’n project is een vastgoedfinanciering nodig. Voor het begeleiden van de financieringsaanvraag zijn wij ingeschakeld. Samen met de ondernemer Johan Tielemans is een businessplan opgesteld voor de financiers.  Een mooie samenwerking tussen ondernemer en intermediair. Ondernemer neemt de hoofdstukken inzake toekomstplan, strategie en bouw voor zijn rekening en MK•Bedrijfsfinanciering de onderwerpen als investeringsoverzicht, financieringsstructuur en kasstroomoverzicht. In een mooie samenwerking is een compleet plan opgeleverd.

Huisbankier Rabobank pakte deze aanvraag voortvarend op en na een aantal intensieve gesprekken, is afgelopen maand de offerte voor de financiering getekend. Een mijlpaal bereikt en weer één van de zaken die afgevinkt kunnen worden van de lange lijst van te regelen zaken.

Heb jij een financieringsbehoefte, kijk dan op onze site en lees onze blogs, om de verscheidenheid in financieringstrajecten te zien. Stuur een mail, vul de financieringscheck in, of geef ons een belletje. Wij staan voor je klaar!