In het centrum van Zeist wordt door een ondernemer, de locatie welke tot voor kort werd gehuurd, aangekocht. Naast hun eigen deel, worden ook in één koop de twee naastgelegen commerciële ruimtes en twee bovenwoningen aangeboden.

Ondernemer heeft al langer de wens naar verhuurder uitgesproken het vastgoed het liefst in eigendom te verkrijgen. Het feit dat het in totaal om 5 eenheden gaat, is voor koper geen issue.
Interessant daarbij is dat de mogelijkheid bestaat een extra woning tussen de twee bestaande woningen toe te voegen.

Financieringstechnisch vormt deze aankoop wel een uitdaging. Wanneer er sprake is van een deel eigen gebruik en het merendeel wordt verhuurd – waarbij er ook nog eens sprake is van commerciële ruimtes in combinatie met wonen – wordt een bancaire vastgoedfinanciering al snel een lastige opgave.

Dan is het mooi dat deze ondernemer door een accountmanager van de Rabobank (Michiel Peters) naar MK•Bedrijfsfinanciering wordt doorverwezen.

Naast een deel aan eigen inbreng wordt de aankoop gefinancierd door 6 investeerders uit ons netwerk. De looptijd bedraagt 7 jaar, waardoor kopers ook meteen rust hebben op dat gebied.

Heb jij een uitdagende Vastgoedfinanciering voor ons? Of wil je met overtollige liquide middelen – gezamenlijk – vastgoed financieren tegen aantrekkelijke rentes, neem dan contact met ons op.