Rondom molen Zeldenrust aan de Kruisstraat in Oss realiseert Willem Molle een fantastisch nieuwbouwproject. Dit project zal bestaan uit commerciële ruimtes op de begane grond en een drietal appartementen op de bovenliggende verdiepingen.

Molle heeft de grond rondom Zeldenrust (de molen is in eigendom van de Gemeente Oss) in bezit.
Op deze locatie bevindt zich, met de ingang aan de achterzijde via de Smalstraat, de bedrijfsruimte van zijn bedrijf, Molle Kozijnen.

Willem Molle: “Door de begane grond als werkplekken te verhuren, verwacht ik dat kleine zelfstandigen elkaar daar op gaan zoeken.
“Sterker nog, er zijn al zes van de acht werkplekken verhuurd. Het is een centrale en unieke locatie vast aan molen Zeldenrust”.

Op de verdieping aan de zijde van de Kruisstraat worden 3 moderne appartementen, bestemd voor de verhuur, gebouwd.

Gezien het feit dat Willem zich graag met zijn eigen business bezig wilde blijven houden, heeft hij MK•Bedrijfsfinanciering ingeschakeld om de financiering te regelen. Door het opstellen van een goed en compleet plan met onderbouwing, heeft Rabobank Oss Bernheze de financiering verstrekt.

De nieuwbouw is al in volle gang, Molle doet het meeste in eigen beheer.

Wanneer jij als ondernemer hulp nodig hebt bij aanvragen van een vastgoedfinanciering, neem dan vrijblijvend contact met ons op.