Het is inmiddels al weer een aantal jaar geleden dat Van Lanschot een strategie heeft ingezet, waarbij er heel geleidelijk afscheid wordt genomen van het algemeen zakelijk bankieren. Voor een Brabantse groothandel hebben wij dit traject mogen begeleiden, waarbij de overstap naar ING in goede harmonie is verlopen.

Ondernemers hebben jarenlang naar tevredenheid bij Van Lanschot gebankierd en respecteerden het besluit om naar een andere bank uit te kijken. Samen hebben we naar het juiste moment gezocht, waarbij Van Lanschot alle medewerking heeft verleend.

Na diverse gesprekken met twee van de drie grootbanken, is de keuze gemaakt om de overstap naar ING in gang te zetten. Dat heeft met tarief en voorwaarden te maken, maar zeker ook het verhogen van de gewenste kredietfaciliteit. Mooi om te zien dat Jules Somers en Han Gasseling zich hard hebben gemaakt voor deze prospect.

Waardevol om hierin te hebben kunnen bemiddelen.

Overweeg jij als ondernemer een overstap naar een andere bank, neem dan contact met ons op. Wij brengen je met de juiste adviseurs bij de betreffende bank in contact!