In het prachtige historische centrum van Delft, aan de Vrouwenregt, heeft een vastgoedondernemer dit kantoorpand met garage en bovenliggende woning van 2 verdiepingen aangekocht. De locatie is fantastisch, met het zicht op de Nieuwe Kerk.

Delft is vooral bekend van Delfts Blauw en Vermeer. Daarnaast kennen we het als studentenstad. Maar Delft is veel meer. Jaarlijks komen er na Amsterdam de meeste toeristen op af. Het wordt niet voor niets “klein Amsterdam” genoemd. Dat is niet zomaar. Ook Delft heeft mooie grachten, hofjes, gevels en monumentale panden.

De winkelruimte van het aangekochte pand blijft in tact. Van de garage en de woning op de eerste en tweede verdieping worden drie zelfstandige appartementen gemaakt. Nadat de verbouwing achter de rug is, wordt het pand in verhuurde staat voor eigen belegging aangehouden.

Een deel van de aankoopsom en verbouwing wordt gefinancierd door een investeerder. Nadat de verbouwing gereed is en het pand volledig is verhuurd, zal er een herfinanciering bij een buy-to-let geldverstrekker plaatsvinden.

Wederom een mooie propositie waar wij onze bijdrage hebben mogen leveren.