Een vastgoedondernemer, waar we al eerder een tweetal financieringen voor hebben geregeld, is hart aan de weg aan het timmeren om een vastgoedportefeuille in Zuid-Limburg op te bouwen.

Ditmaal betreft het de aankoop van een tussenwoning in een woonwijk in Heerlen. De woning is bestemd voor de verhuur, iets wat met een toename van het aantal expats een zekerheid zal zijn.

Zuid-Limburg wil een aantrekkelijke regio zijn om te leven en te werken en daarbij hoort een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor (buitenlandse) werknemers. Prettig en probleemloos wonen is daar een belangrijk onderdeel van. Zo is er lokaal Huurteam Zuid-Limburg en een Expat Centre opgezet, die zich inzetten om huurders in de regio te helpen bij het oplossen en liefst voorkomen van huurproblemen. Deze ondernemer draagt daar zijn steentje aan bij.

Om snel te kunnen handelen wordt de vastgoedfinanciering verstrekt door een investeerder. Ditmaal voor langere tijd. In deze casus is dat mogelijk, de rente bij de diverse buy-to-let geldverstrekkers is ook gestegen in de achterliggende periode en is inmiddels niet veel lager meer dan het rentepercentage wat aan deze investeerder wordt betaald.

Hulp nodig bij het aangaan van een financiering voor een beleggingspand, neem dan contact met ons op!