AutomotiveNL is gespecialiseerd in het bijmaken en repareren van autosleutels. De onderneming heeft haar hoofdvestiging in Oss en heeft voor landelijke dekking ook een vestiging aan De Kiel in Drachten. Van hieruit wordt de noordelijke helft van het land bediend. Dit pand werd tot voor kort gehuurd. Ondernemers hebben de mogelijkheid gekregen om het bedrijfspand te kopen en dat hebben zij met beide handen aangegrepen.

AutomotiveNL is gespecialiseerd in het maken en programmeren van uiteenlopende autosleutels, van standaard sleutels tot handzenders en van smartkeys tot keyless go systemen. Klanten zijn welkom op beide locaties, en waar nodig – bijvoorbeeld sleutels kwijt – komt men op lokatie en wordt de klant meteen geholpen.

Onderscheidend vermogen van onderneming is dat men sneller handelt en over het algemeen goedkoper is dan de traditionele aanbieders/dealerbedrijven.

Ook voor tunen, wrappen, kilometerteller reparatie en airbags resetten kan je bij AutomotiveNL terecht. Een totaal aanbod van autotechnische diensten derhalve!

Voor de overdracht van het bedrijfspand was enige spoed geboden. De verkoper wilde nadrukkelijk voor een bepaalde datum passeren. Door de korte lijntjes met de lokale vestiging van SNS Bank Oss, kon men daar snel schakelen en is de vastgoedfinanciering door deze bank verstrekt.

AutomotiveNL, van harte gefeliciteerd met jullie eigen bedrijfspand in Drachten en veel succes!
Hulp nodig bij het aangaan van een vastgoed- of bedrijfsfinanciering, neem dan contact met ons op.