In Amsterdam-Zuid, aan de Amstelveenseweg, met aan de achterzijde uitzicht op Het Amsterdamse Bos, hebben twee vastgoedontwikkelaars een verouderde vrijstaande woning aangekocht.

De woning wordt volledig gerenoveerd en eind juni 2021 al weer overgedragen aan een koper.

Ter overbrugging werd met spoed een vastgoedfinanciering gezocht om de aankoop en verbouwing te realiseren. Door de financiering te laten verstrekken door één van de investeerders uit ons netwerk, vond de overdracht binnen twee weken na het verzoek plaats bij de notaris.

Snelheid was noodzakelijk omdat de verbouwing binnen een half jaar gerealiseerd dient te zijn. Voor deze investeerder wordt er – ondanks de korte looptijd – een mooi rendement behaald.

Wanneer er haast is geboden, je aanvraag niet binnen het beleid van een bank past, de vergunningen er (nog) niet zijn, maar je dient wel tijdig af te nemen en het verkrijgen van een financiering kost je moeite, neem dan contact met ons op. Wij gaan op zoek naar een passende oplossing!

Lijkt investeren met een goed rendement en 1e hypotheek als onderpand je wat, ook dan komen wij graag met je in contact. Ook worden er regelmatig vastgoedprojecten als eindbelegging aangeboden.