Een jonge ondernemer kreeg de kans medio december vorig jaar een appartement, bestemd voor de verhuur, in Malden te kopen. Goede prijs, goede huurder maar hij diende wel snel te beslissen. Daar kwam bij dat het passeren voor 31 december 2020 ook nog eens een voordeel van 6% overdrachtsbelasting zou opleveren.

Hij kende mij, Twan Vulik, en MK•Bedrijfsfinanciering omdat ik al eerder bemiddeld heb bij een werkkapitaal financiering  voor zijn onderneming en heeft vervolgens contact met mij opgenomen. Door mijn ervaring in dit soort vastgoedleningen konden we de aanvraag snel en compleet indienen bij Nestr Smart Finance. In mijn uitgebreide netwerk aan makelaars hebben we een makelaar gevonden, in dit geval Hermsen Garantiemakelaars uit Nijmegen, die snel het appartement kon taxeren.

Resultaat is dat de aankoop met een zakelijke lening nog in 2020 plaats heeft kunnen vinden!