Frans van Boxtel en zijn vrouw Marianne vormen al jaren – samen met hun dochters – het gezicht van Chön-Ji-Kwan Martial Arts Centre in Uden. Zij geven les in Oosterse zelfverdedigingssporten als Judo en Taekwondo. Frans heeft in het verleden deelgenomen aan internationale wedstrijden en heeft een hoog niveau bereikt. Hij is dan ook een bekende in de Martial Arts (vechtkunst).

De sportschool is gevestigd aan de Hockeyweg in Uden, aan de rand van zowel het industrieterrein als het sportpark. Het pand is in eigendom.

Nu hebben Frans en Marianne de vurige wens hun bedrijfspand op te frissen. Met name een nieuw dak met zonnepanelen en de aanleg van een aircosysteem zijn hoognodig.

Onder andere de leeftijd van de ondernemers vormde een obstakel voor een bancaire financiering, terwijl Frans en Marianne nog niet aan stoppen denken. Naar een alternatief werd samen met accountant Paul Kling gezocht en het lijntje naar een investeerder was vervolgens snel gelegd.

De bank wordt afgelost en de benodigde financiering door een investeerder uit ons netwerk verstrekt, waardoor het dak vervangen kan worden, wordt voorzien van zonnepanelen en het aircosysteem kan worden aangelegd. Hiermee wordt het pand ook nog eens verduurzaamd.

Ook ik ben verheugd dat deze ondernemers hun droom kunnen verwezenlijken. Proficiat Frans en Marianne!

Heb jij hulp nodig bij een financieringsaanvraag, schakel ons gerust in.