Waar een netwerkbijeenkomst al niet toe kan leiden. Op deze manier zijn Robert de Bekker van MK•Bedrijfsfinanciering en Pieter de Vries van één hypotheken uit Oss met elkaar in contact gekomen over een vastgoedfinanciering.

één hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Zij adviseren zowel particulieren als ondernemers in een financiering (hypotheek).

Pieter de Vries: “Een relatie van mij is bedrijfsmatig actief op het gebied van aan- en verkoop van woningen. In het verleden werd hij gefinancierd door meerdere grootbanken. Echter beleidsmatig wordt daar de geldkraan verder dichtgedraaid. Deze ondernemer heeft mij gevraagd of ik een oplossing voor hem had voor een zakelijke lening / zakelijk krediet of vastgoedfinanciering.”

Juist nu floreert zijn onderneming en kunnen ze snel overgaan tot de aankoop van een woning, zonder ontbindende voorwaarden. De verkoopzekerheid kan voor een verkoper in deze tijd doorslaggevend zijn. Diverse redenen zijn daarvoor aanwijsbaar: dubbele hypotheeklasten, echtscheiding, samenwoning, emigratie en in sommige gevallen ook gedwongen verkoop.

Vastgoedfinanciering

Gezamenlijk hebben wij de ondernemer in contact gebracht met een investeerder uit het netwerk van MK•Bedrijfsfinanciering. Waar nodig verstrekt de investeerder een vastgoedfinanciering van maximaal 70% van de aankoopsom met een hypothecaire inschrijving als zekerheid. De vastgoedfinanciering wordt weer afgelost, inclusief rente, bij verkoop van de woning.

Netwerken

Robert de Bekker: “Mooi om te zien dat we via een Osse netwerk in contact zijn gekomen met Pieter van één hypotheken. En dat we samen de ondernemer hebben kunnen helpen met een vastgoedfinanciering.”

Wil je meer weten over bankvrije vastgoedfinanciering? Of juist investeren in dergelijke vraagstukken? Neem vrijblijvend contact met ons op.