6 jaar geleden hebben Mireille en Suzanne Josina Bloemen overgenomen van de vader en oom van Mireille. Dit jaar bestaat Josina 100 jaar en ontvangen zij het predicaat Hofleverancier.

Daarnaast is een lang gekoesterde wens van zowel voormalige eigenaren als ondernemers in vervulling gegaan, om het winkelpand met bovenwoning en achterliggende kassen over te dragen. Mireille en Suzanne zijn dan ook in hun nopjes dat zij het vastgoed aan de Nieuwe Hescheweg 7 in Oss hebben kunnen aankopen.

En wij zijn dan ook trots dat we deze ondernemers hebben kunnen begeleiden met deze uitdagende vastgoedfinanciering. De uitdaging zit met name in het feit dat naast dat het een winkelpand betreft (waar de exploitatie van de bloemenwinkel plaats vindt) er ook sprake is van een ruime bovenwoning van 2 lagen met 5 slaapkamers bestemd voor de verhuur. Bovendien liggen er achter de winkel nog ruim 1.500 m2 kassen en buitenruimte. Het kassencomplex staat sinds vorige zomer leeg.

Onze dank gaat dan ook uit naar Rabobank Oss Bernheze die maatwerk heeft geleverd voor deze financieringsaanvraag. Dat betekent dat Josina Bloemen tot in lengte van jaren aan de Nieuwe Hescheweg haar klanten zal blijven verwelkomen.

Gefeliciteerd dames en wij wensen jullie met jullie team nog een mooie toekomst op deze prachtige locatie!

Ook op zoek naar een (vastgoed)financiering. Neem contact met ons op!