Vanuit een eerdere ingevulde financieringsbehoefte ben ik ook nu weer met deze vastgoedeigenaar in contact gekomen. Hij bezit samen met zijn broer een bedrijfspand op industrieterrein Vluchtoord in Uden, wat in het verleden voor eigen activiteiten werd gebruikt. Nadat de activiteiten zijn gestopt, is het bedrijfspand verhuurd aan twee bedrijven die daar hun activiteiten al enige tijd uitoefenen.

Na een aantal gesprekken over een nieuwe financieringsbehoefte bleken ondernemers ook open te staan voor verkoop van het vastgoed. Tegelijkertijd wilde zij geen onrust zaaien bij de huurders, waar een goede relatie mee is opgebouwd in de achterliggende jaren. Vanuit die wens ben ik voor hen op zoek gegaan naar een potentiële koper. Ik heb hen in contact kunnen brengen met een ervaren vastgoed beleggingsmaatschappij.

Na een kennismaking, oriënterende gesprekken en het uiteindelijk inlichten van de huurders, zijn partijen een koopsom overeengekomen. Voor de huurders is het van belang dat zij voor langere termijn op deze plek kunnen blijven zitten, zij hebben niet de intentie om te vertrekken. Voor hen is er in feite niets veranderd!

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden en heeft deze bemiddeling een compleet andere dimensie gekregen. Ons netwerk reikt dan ook verder dan alleen investeerders die vastgoedtransacties financieren.

Ben jij op zoek naar een koper voor je (beleggings)pand en wil je geen bord in de tuin hebben, ook dan mag je contact met ons opnemen.