Dankzij een mooie samenwerking tussen de ondernemers Ilsa en Wouter, Rabobank Arnhem, Wereldhave en MK•Bedrijfsfinanciering kunnen deze ondernemers hun droom realiseren: De nieuwbouw van Visgilde de Visscher in Winkelcentrum Presikhaaf te Arnhem. Recent zijn zij met de bouw gestart van hun nieuwe uitgebreide viswinkel.

Een bemiddelingstraject voor de bedrijfsfinanciering door MK•Bedrijfsfinanciering heeft geleid tot een zakelijke lening en een werkkapitaal financiering. Op onderstaande 3D-tekening zie je hoe deze prachtige winkel eruit komt te zien. De bouw is recent gestart en als alles volgens plan verloopt gaat de winkel medio september open. We houden je op de hoogte!

Mocht je het leuk vinden om de bouw te volgen kan dat via de facebookpagina van Visgilde de Visscher Presikhaaf. Nogmaals bedankt voor de betrokken partijen met de creatieve samenwerking in deze bedrijfsfinanciering.

Ilsa en Wouter veel succes gewenst met de bouw!

Benieuwd wat we voor jouw bedrijfsfinanciering kunnen regelen? Of een ‘APK’ op je huidige financieringNeem vrijblijvend contact met ons op.